Sommige frituren weten zich op unieke wijze te onderscheiden. Of het nu gaat om een perfecte 10 op 10, een strategische thuisleveringsservice of een innovatieve saus die nationale bekendheid oplevert - deze vijf zaken tonen hoe creativiteit en vakmanschap hand in hand gaan. Laat je inspireren door hun verhaal en ontdek hoe zij uitblinken in smaak, service en beleving.
Kosten optimaliseren en het verkleinen van de afvalberg wordt steeds belangrijker voor elke horecaondernemer. Verse frituurolie in bulk van Quatra is een innovatieve oplossing die perfect inspeelt op deze trend.
Bij een beoording van frituren aan de Kust door ex-sterrenchef Luc Bellings sprong Frituur Hazegras uit Oostende er opvallend bovenuit als de beste van de klas, want ze kreeg in beide gevallen een perfecte 10 op 10.
Midden 2023 opende de nieuwe Pom de Teir in Sint-Niklaas. De ruimte in het art-decopand werd volledig gestript. Pom de Teir onderscheidt zich van de concurrenten vooral op het vlak van thuisleveringen.
Indien alle voetballiefhebbers een welhaast iconische waarde hechten aan De Platse in Sint-Andries (Brugge), dan is het grootste icoon er wellicht Frituur Carlos. De frietinfrastructuur floreert ruim 6 decennia tijdens matchen van Club en Cercle Brugge.
De bekende naam Frydate werd in mei 2023 gelanceerd na een complete make-over van frituur Must Eat. De lancering van de choclatànsaus, een creatie van Dominique Persoone, zorgde voor nationale bekendheid.
Patatclub in Destelbergen bestaat pas sinds 1 april 2022, maar slaagde er toch maar in zich intussen te laten uitroepen tot Beste Frituur. Hoe ze daarin slaagden, ontdek je in deze Ten Huize Van.
FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.