Warme dranken zoals koffie en thee maken steeds meer deel uit van een doordacht aanbod op de werkvloer. In het digitale magazine lees je hoe deze dranken evolueren, waarom losse thee aan populariteit wint en wat het verschil is tussen thee en infusie. Daarnaast toont nieuw onderzoek aan dat brood, zeker in tijden van economische onzekerheid, stevig verankerd blijft in de Belgische eetgewoonten.
Tom D'Halluin
Hoofdredacteur
Warme dranken
Lees het digitale magazine over warme dranken. Ontdek hoe koffie en thee evolueren op de werkvloer, waarom losse thee terrein wint en wat het verschil is tussen thee en infusie.
De klanten van vandaag verwachten kwaliteit en originele producten op hun bord. Naast smaak en variatie besteedt de chef ook veel aandacht aan presentatie en beleving.
Duurzaam ondernemen is een noodzaak, en toch zijn er bedrijven waar zelfs de meest evidente duurzame acties dode letter blijven. Zorgvuldig omgaan met je afvalstromen is dan ook een belangrijk element in het realiseren van een circulaire economie.
Tank/laadstation van de toekomst wordt unieke retailhub
Tank/laadstations zullen binnen 10 jaar meer multifunctionele hubs worden waar je ook kan werken, ontspannen, gamen en zelfs sporten. Dat blijkt uit een bevraging van energie- en mobiliteitsspeler Q8 bij 1000 Belgen.
Belgen omarmen brood tijdens economische uitdagingen
Terwijl de economische onzekerheid toeneemt, blijft brood een betrouwbare factor op de Belgische eettafel. Consumenten zien het niet alleen als een smakelijke en eenvoudige keuze, maar ook als gezond en betaalbaar – een echt veelzijdig product!
Is uw vleesproduct dé innovatie waar de markt op wacht?
Brengt u een vernieuwende vleeswaar die uitblinkt in smaak, kwaliteit, duurzaamheid of gebruiksgemak? Grijp dan uw kans en stel uw product voor aan meer dan 116.000 Belgische foodprofessionals. Schrijf uw vleesproduct vandaag nog in voor de Food Discovery Awards!
FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.